In de media

Bron: detegel.info
Genomineerd voor De Tegel 2022

De podcast Hoge Bomen – Jumbo: van supermarkt naar supermacht is genomineerd voor De Tegel in de categorie Audio/Podcast. De Tegel is de belangrijkste journalistieke vakprijs van Nederland. 

Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad schreef dit artikel over de voorstelling Ze ruiken het als je bang bent. De voorstelling is gebaseerd op onderzoek dat we samen met De Balie en Omroep West uitvoerden. 

Stimuleringsfonds voor de Journalistiek

Interview over onze werkwijze, drijfveren en toekomstplannen op de website van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Genomineerd voor De Tegel 2020

Het project Boer met Kiespijn werd genomineerd voor De Tegel 2020 in de categorie Online. De Tegel is de belangrijkste journalistieke prijs van Nederland. 

De regio vecht terug

Tijdens dit eendaagse congres gaven we een presentatie over verschillende vernieuwende vertelvormen en over de kansen die er op dat gebied liggen voor de onderzoeksjournalistiek.

Villamedia

Villamedia interviewde ons naar aanleiding van de productie die we maakten over de woonwagenkampen in Brabant. We legden uit hoe we via een impactstrategie en innovatieve vertelvormen de juiste mensen probeerden te bereiken met onze producties.

Stimuleringsfonds voor de Journalistiek

Bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek vertelden we over hoe wij als onafhankelijk collectief werken. Hoe we samenwerken met andere partijen en hoe we zorgen voor een gezond verdienmodel.

VRT

Tijdens een radio-interview bij de Belgische VRT vertelde onze collega Mattijs over zijn onderzoek naar de zeer gelovige Sint Michaël Brigade. Hij vertelde hoe hij te werk is gegaan en waarom deze bijzondere groepering in het zuiden van ons land een onderzoek verdiende.